5 Perkara Yang Perlu Anda Tahu Mengenai Huawei P10 Lite

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه


Selalunya, versi lite biasanya dijauhi oleh versi standard dan Plus atau Max kerana versi yang lebih rendah. Dalam kes ini, kami merasakan bahawa Huawei P10 lite tidak mendapat lebih banyak perhatian kerana P10 dan P10 Plus mungkin kerana bagaimana P9 lite adalah tahun lepas. Tetapi jangan tengok ke bawah ini, kerana ini adalah 10 perkara yang anda tidak tahu mengenai P10 Lite.


 1. Model Blue Sapphire yang sangat 'gorgeous'


  Walaupun kedua-dua adik beradik itu mempunyai Pantone Greenery dan Blue Dazzling, P10 lite juga mempunyai warna istimewa iaitu Blue Sapphire. Ia agak ganjil yang tidak banyak pemasaran dilakukan kerana ini adalah salah satu reka bentuk yang paling indah yang kita lihat untuk telefon mid-range.

  Diilhamkan oleh gelombang Sungai Seine dan mungkin juga reka bentuk Honor 8, Pusat Penyelidikan Estetik Huawei merancang kaca belakang telefon dengan 17 lapisan teknologi pemprosesan optik, sebab itu ia dapat mencerminkan cahaya dengan corak rawak. Di samping itu, digabungkan dengan bingkai kelebihan 2.5D kelebaran dual melengkung dan bingkai logam berlian, P10 lite Sapphire Blue menonjol sebagai salah satu telefon pintar yang paling unik di pasaran telefon pintar.
 2. Kamera belakang yang kekal mantap dengan 12MP

  Jika anda fikir kamera P10 lite adalah kamera biasa, anda silap, kerana ia juga mempunyai sensor 1.25 μm piksel di bahagian dalam. Bermakna bahawa ia boleh mengambil 20% lebih banyak cahaya daripada kamera 1.12 μm 13MP biasa pada kebanyakan telefon mid-range.

  Di samping itu, Huawei juga memasang sistem penstabilan pintar dan algoritma bingkai 1 dari 4 untuk pengoptimuman imej. Ini bermakna apabila anda menyimpan foto, sistem akan memilih dan save gambar paling jelas.

  Juga tidak terlupa, ciri-ciri fotografi premium tanda dagangan yang hanya terdapat dalam telefon pintar perdana mereka, seperti ciri Light Painting yang termasuk Car Light Trails, Light Graffiti, Silky Water, Star Track juga kekal dalam litar P10 juga. Terlalu gempak untuk telefon Mid-Range, huh.
 3. Mod potret, SELFIE SUPERSTAR dengan 10 level mod Kecantikan yang berbeza

  Seterusnya, kamera depan juga mempunyai Mod Potret yang membolehkan pengguna mempunyai efek shot yang hebat yang tidak dimiliki oleh kebanyakan telefon mid-range. Dan jika anda mahu lebih banyak daripada itu, Mod Kecantikan P10 lite telah ditingkatkan kepada 10 tahap ciri yang dicipta oleh artis solek antarabangsa untuk keutamaan anda. wauuu
 4. Mesra mata


  Adalah bende wajib hampir semua orang sekarang akan menggunakan telefon pintar mereka sebelum tidur, tetapi ia tidak baik untuk mata kita, kita tahu dan kita masih melakukannya. Oleh itu untuk memastikan mata anda tidak rosak dalam jangka masa panjang, Huawei telah menemui mod Membaca Malam dan mod Keselesaan Mata 2.0.

  Anda sudah tentu tahu bagaimana mode Reading Night berfungsi menapis radiasi biru, bagaimanapun, untuk mod Eye Comfort, paparan FHD Dalam-Sel hanya akan menggunakan 50% daripada 450nm sinar biru supaya ia dapat mengurangkan radiasi dan melegakan mata . Walaupun di bawah sinar matahari cerah, algoritma pemprosesan pixel per-adaptif digunakan untuk meningkatkan kecerahan paparan dan imej, tanpa mengurangkan kualiti imej atau video.
 5. Kelajuan mengecas yang kekal terpantas


  Jika kita tidak boleh mempunyai bateri mAh yang besar, maka pengecasan pantas adalah pilihan terbaik. P20 Lite menggunakan teknologi caj cepat 18W 9V 2A dan berdasarkan ujian pengguna tetap yang dijalankan oleh Huawei, bateri boleh mencapai 43% dalam 30 minit. Lebih baik lagi, mengecas 10 minit sudah cukup untuk main balik video 2 jam. Selain itu, Penjimatan Kuasa Pintar 5.0 boleh didapati untuk pengguna yang tegar.

Post a Comment

1 Comments

 1. lawanyaaaaa. boleh tak nak beli phone ini pulak hahaha

  ReplyDelete
Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)